Näs Motor & Maskin AB
Entreprenadredskap

Entreprenadredskap

Vill du ha offert på något entreprenadredskap?

Alla våra entreprenadredskap går givetvis att beställa hos oss. Vill du lägga en beställning direkt? Då gör du det här.

Vill du begära en kostnadsfri offert? Följ pilen nedan!

Trappa och verktygslåda - Kinnatrappen och Kinnalådan till Hydrema

Vår utfällbara trappa för grävmaskiner revolutionerar arbetsmiljön genom att erbjuda en säker och ergonomisk lösning för maskinister.

Skapad för att minska risken för olyckor och knäskador så kombinerar denna uppfinning verkliga trappsteg med enkel tillgänglighet och styrning via knapp.


Trappan är utrustad med säkerhetsspärr och överbelastningsskydd och vi garanterar att trappan står för både säkerhet och bekvämlighet. Dessutom tillhandahåller den smart förvaring under trappstegen. På motsatt sida har vi tillverkat en verktygslåda för att maximera förvaringen.

Anpassningsbar för olika maskinmodeller, är denna trappa ett steg mot en bättre arbetsmiljö och ökad inkludering inom anläggningsbranschen.Kinnalyften KL3T

Våran BM-lyft – en revolutionerande lösning som är designad för att maximera effektiviteten och spara värdefull tid för användare av hjulgrävare!


Denna avancerade redskapslyft är optimalt utformad för hjulgrävare i viktklassen 13-20 ton och installeras smidigt genom att utnyttja grävmaskinens befintliga bultmönster. Dess unika konstruktion säkerställer en sömlös integration med grävmaskinens system, vilket möjliggör en effektiv och pålitlig drift.


Genom att dra nytta av hjulgrävarens hydraulsystem, drivs vår BM-lyft av två dubbelverkande hydrauluttag. Denna tekniska lösning garanterar en robust och kraftfull prestanda, vilket gör att du kan hantera dina lyftbehov med största möjliga precision och kontroll.


Kinnalyften är också CE-märkt, vilket bekräftar att den uppfyller höga standarder för kvalitet och säkerhet. Varje lyft är byggd för att vara hållbar, med en imponerande prestanda och finish som överträffar förväntningarna. Med Kinnalyften investerar du i en lösning som inte bara underlättar ditt arbete utan också bidrar till att höja din verksamhets professionella image.


Vi har möjlighet att erbjuda lyften i en mängd olika färgkombinationer som är anpassade för att matcha olika märken, eller så kan du välja att personifiera din lyft med en egen design.

Detta ger dig möjligheten att inte bara förbättra din maskinparkens funktionalitet utan också dess estetik.

Medstyrande skärmfästen

Våra medstyrande skärmfästen för hjulgrävare är en av våra populäraste produkter!

Skärmfästena har vi tagit fram och passar de allra flesa typer av hjulgrävare!


Du kan välja att köpa till plastskärmar i 600, 650 eller 700mm.

Vi säljer också skärmförstärkningar i durkaluminium till dina plastskärmar.


Vi säljar också medpendlande heltäckande skärmar för tippkärror till hjulgrävare.

Skärmförstärkningar i durkaluminium

Förstärk plastskärmarna med durkaluminium, ett populärt val bland våra kunder!


Välj om du vill ha dom i ren aluminium eller om du vill ha dom lackerade i önskad RAL.

Vill du ha skärmarna hellackerade eller med slipade toppar väljer du själv!

Tillverkning stubbbrytare

Konstruktion och tillverkning av stubbrytare.

Maskinkanalens film inkluderar Kinnalyften KL3T, Kinnatrappan, Kinnalådan och även våra medstyrande skärmar, ta gärna en titt på denna!

unsplash