Jobba hos oss

VI SÖKER EN SMED/VERKSTADSARBETARE TILL VÅR VERKSTAD I KINNA!

Publicerat 2022-06-20


DINA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara tillverkning och montage av olika smidesprodukter. Du kommer att jobba i både mindre och större projekt, mestadels på verkstaden i Kinna men det förekommer även jobb ute i fält. Hos oss konstruerar och tillverkar vi allt från olika sorters redskap och utrustning till entreprenadmaskiner och lastbilar, till räcken, trappor och smidesarbeten.

Jobbet innebär ritningsläsning, svetsning, tillverkning, montage och viss kundkontakt.

 

VEM ÄR DU?

Du har några års erfarenhet inom arbete på mekanisk verkstad och är självgående när det gäller de olika momenten som tjänsten innebär. Du är bra på att hitta innovativa lösningar och ser dig själv som en "problemlösare". Du har vana att arbeta med vanligt förekommande verkstadsmaskiner och har ett visst konstruktionskunnande. Du har goda svetskunskaper och bra erfarenheter inom skärande- och plåtbearbetning. Vi ser också gärna att du har ett större intresse för yrket.

Du behärskar svenska och/eller engelska flytande i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Det är också meriterande om du har mek-kunskaper, då det ibland förekommer visst mek-arbete.

Vi värdesätter personliga egenskaper, erfarenheter och arbetsmoral. För att passa hos oss ska du gilla att ta egna initiativ, att ta ansvar, samarbeta och även vara lyhörd.

 

VAD VI ERBJUDER DIG

Hos oss får du varierande arbetsuppgifter, varje projekt är unikt och sällan det andra likt, det ger dig en stor chans att ständigt utvecklas inom yrket. Gemensamma aktiviteter för att främja god gemenskap. En familjär och trivsam arbetsmiljö med högt i tak.

 

ARBETSTID

Heltid med 6 månaders provanställning.

Måndag - fredag 07.00-16.00.

 

LÖN

Månadslön enligt överenskommelse.

Kollektivavtal IF metall.

 

TILLTRÄDE

Omgående, eller enligt överenskommelse.

 

ANSÖKAN

Skriv några rader om varför du vill jobba hos oss, bifoga gärna ett CV och skicka till info@nasmaskin.se, märk mailet med Jobbansökan smed.

Ansök snarast, urval sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan!

 

Har du några frågor om tjänsten? Kontakta verkstadschef Stefan på telefon 0320-79 45 40